• Drumlife Production

Vse njaboljše, mami!


Obstaja zgolj ena sreča v življenju - ljubiti in biti ljubljen.

Sončno nedeljsko jutro, ovito v svežo snežno idilo smo izkoristili za prijeten sprehod v naravi. Tina in Petra sta sestri, ki sta se odločili svojo mati za rojstni dan presenetiti z nečim, kar ji bo narisalo nasmešek na obraz in ji ostalo v večen spomin.Dobili smo se z namenom, da ustvarimo nekaj skupnih fotografij matere in hčera, njihovih pristnih skupnih trenutkov sreče, radosti, igrivosti in veselja. Tina je tudi vizažistka, zato je pred našim srečanjem poskrbela za čudovit makeup in styling v katerem so dekleta prav žarela.


Mati, ki se sicer ne prav rada izpostavlja objektivom, je tokrat na fotografiranju prav uživala. In ujeli smo točno to, kar smo želeli - spontane trenutke, ki odražajo vez družinske ljubezni.
A mother is she who can take the place of all others but whose place no one else can take. - (C.M.)

Fotografiranje kot rojstnodnevno darilo za najdražje je eno izmed najdragocenejših stvari, ki jih lahko nekomu podariš. Spomini so tisti, ki ostanejo za večno, ki so brezčasni in nas kadarkoli zopet lahko popeljejo nazaj v obdobje, katerega se bomo vedno radi spominjali.


Prijetna izkušnja, v obliki sproščenega sprehoda in klepeta v naravi bo zagotovo prava izbira za nekoga, ki si želi za svojega slavljenca nekaj drugačnega. ;)75 views

Copyright Drumlife d.o.o. 2017