• Drumlife Production

Snemanje dogodka - Business Café


''Only sky is the limit''

#DRUMLIFE #EVENT #FILMING #PHOTOGRAPHY #BUSINESSCAFE


Naša ekipa je bila prisotna na 6. Business Café-ju v Ljubljani v Woop Parku. To je eden izmed drugačnih poslovnih dogodkov, kjer se v prijetnem in sproščenem ambientu ob kavi navdihuje in odpira vrata neznanim poslovnim potem.
Na tem srečanju uspešnih podjetnikov iz cele Slovenije smo bili priča uspešnim zgodbam - kakšna je bila njihova pot, kako so premagovali vsakdanje preizkušnje in ob tem spoznavali svoje lastne zmožnosti.Med gosti so bili prisotni Tina in Simon iz Nelipot - ustvarjalci naravnega deodoranta in udeleženci tekmovanja Štartaj Slovenija, Aljaž iz NOELA - krema s polžjo slino ter Matic iz ChilliWine - inovativni mladi kmet leta 2017.
Ekipa DRUMLIFE najbolj uživamo takrat, ko lahko svobodno ustvarjamo in svojo kreativo ujamemo skozi naše objektive ter prikažemo zgodbo skozi naše oči na končnem izdelku. Resnično smo uživali v lovljenju iskrenih nasmehov, veselja, radosti, toplih objemov in srčnih pogledov - katerih na tem dogodku nikoli ne zmanjka.

Celotno zgodbo Business Cafe-ja smo zabeležili v video (ki prihaja kmalu v našo video galerijo) in fotografije (katere si lahko ogledate na FB strani Business Cafe Slovenija).Dogodek Business Cafe se gradi pod spretnimi rokami odlične organizatorke dogodkov in vedno do ušes nasmejane Zori Jakolin - Zory Events, ki poskrbi za čisto vsak detajl, da si lahko vsak njen dogodek vedno zapomnimo v najlepši luči.85 views

Copyright Drumlife d.o.o. 2017