top of page

poroke

Klara in Niko-243.jpg

Naše poslanstvo je pisati zgodbe s svetlobo, narisati nasmeške na obraze in prebuditi občutke sreče, ujeti vse pomembne trenutke v brezčasnost, ustvariti spomine življenja in širiti brezpogojno ljubezen. Z našim načinom dela želimo na poročni dan mladoporočencema pričarati nepozabno doživetje, ki si ga bosta zapomnila v najlepši luči. Vse trenutke lovimo spontano in med samim dnevom poskušamo biti čim manj moteči. Nežnost, pristnost in spontanost je tisto, kar opisuje naš slog. Med parom želimo ujeti tista prava čustva in jih zapisati v najlepšo zgodbo, katero bosta s ponosom lahko pokazala naslednjim generacijam.

Poročna ponudba

fotografija

12 ali 18 urna prisotnost
fotografiranje / 1 ali 2 fotografa
obdelava fotografij
fotoknjiga + izdelava
usb ključek s fotografijami full-res
možnost izbora stila obdelave 
oddaja materiala v roku 30 dni

 

video

12 ali 18 urna prisotnost
snemanje / 2 snemalca
snemanje obredov v celoti + zvok
snemanje iz zraka 
kratek videospot (do 4 min)
arhivski film (do 2 uri)
usb ključek s končnimi izdelki
oddaja materiala v roku 60 dni 

ugodnosti

-10%

ob rezervaciji paketa fotografiranja in snemanja 
 

CENA JE ODVISNA GLEDE NA VAŠ PLAN IN ČASOVNICO DNEVA

ŽELITE PONUDBO? POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

Q&A

pogosta vprašanja parov

V kolikšnem času dobiva fotografije in posnetke?

Že takoj naslednji dan po poroki prejmeta zasebno spletno galerijo, kjer vaju bo pričakal izbor 30 fotografij. Celotni material pa prejmeta v roku 30 do 60 delovnih dni od datuma poroke.

Kako vas najameva?

Preprosto, kadarkoli! Pustita nam sporočilo, povejta, za kateri datum se zanimata in kakšne so vajine želje. Mi vama pošljemo ponudbo in če vama ustreza, se dogovorimo za rezervacijo - za katero je potrebno vnaprej plačati avans. Ostali znesek plačata po poroki ob prevzemu materiala.

Kaj pa če nisva fotogenična?

Ne skrbita! Najpomembneje je, da sta sproščena in za to bomo poskrbeli mi. Fotografiranje bo za vaju zelo prijetno doživetje, za vsako pozo vaju natančno usmerjamo in takrat ujamemo spontane trenutke, na katerih si bosta zelo všeč. Čez dan smo nemoteči in nas skoraj ne bosta opazila. 

Kakšna je cena?

Cena je povsem odvisna od časa naše prisotnosti ter količine končnih izdelkov. Najpogosteje smo prisotni cel dan, vendar ponujamo tudi manjše pakete glede na vajine želje. Pošljita nam povpraševanje s čim bolj podrobnimi informacijami in poslali vama bomo našo ponudbo

Ali so v ceno vključeni potni stroški?

Da, naša ponudba vključuje potne stroške do 50 km v eno smer. V povpraševanju navedita lokacije, kjer bo poroka potekala in tako vama lahko natančno povemo znesek morebitnega doplačila kilometrine. 

Kaj, če kdo od ekipe zboli?

Ravno v tem primeru imamo veliko prednost. Ekipo sestavljamo 4 profesionalni fotografi in 4 snemalci, ki delamo po standardih našega podjetja z usklajenim načinom dela in stilom obdelave - kar nam omogoča pokrivati več porok na isti termin. 

Koliko članov ekipe je prisotnih?

Pri snemanju sta vedno prisotna 2 snemalca. Pri fotografiranju pa lahko izbirata med 1 ali 2 fotografoma. Najraje delamo kot ekipa, saj si tako lahko med seboj asistiramo in omogočamo najboljše možne pogoje za ustvarjanje kvalitetnega materiala. 

Vedno delate kot ekipa ali vas lahko najameva posamezno?

Izbereta lahko tudi samo posamezno storitev - samo fotografiranje ali samo snemanje. Vendar ravno v tem, da lahko obe storitvi dobita v eni ekipi, ki je med seboj usklajena in deluje složno - pridobita veliko vrednost. S tem imata samo en vir komunikacije, en sestanek in eno srečanje za prevzem celotnega materiala. Prihranimo vama čas, dodatne stroške in hkrati zagotovimo, da na poročni dan nimata še dodatnega pregovarjanja z izvajalci storitev. V ekipi je moč!

V čem je prednost dveh fotografov?

Ker je to enkraten dogodek, ki se dogaja na več koncih istočasno, lahko dva fotografa zagotovita, da bodo dragoceni trenutki z vajinimi najbližjimi zabeleženi v pravem trenutku. Razpolagata z dvema zornima kotoma, pomagata si z opremo, optimalno učinkovitostjo dela, tako pri logistiki, svetlobi kot tudi kadriranju. 

Kdaj se dobimo na sestanku?

Prvo srečanje lahko naredimo takoj, ko se odločita za nas in imata željo tudi v živo videti vzorčno fotoknjigo ter prediskutirati vse podrobnosti o poteku dneva. Sestanek pa sicer predlagamo v fazi, ko imata dorečene vse podrobnosti glede lokacij in ur, da potem lahko skupaj oblikujemo skupno časovnico.

Ali dobiva tudi vse surove fotografije?

Ne, surovih fotografij ne dajemo strankam. Fotografije, ki jih par prejme, so skrbno izbrani ujeti trenutki in te fotografije so tudi profesionalno obdelane - kar odraža naš stil, za katerim stojimo in je le ta značilen za naše podjetje. Prav tako velja tudi za video posnetke.

Imava vprašanje na katerega nisva našla odgovora. Vas lahko kontaktirava?

Seveda, pošljita vprašanja na info@drumlife.si, ali pa nas direktno kontaktirajta na telefon našega koordinatorja 041 808 248. Z veseljem vama pomagamo pri načrtovanju. 

ogled videoposnetkov

  • YouTube
  • Instagram

ogled instagram profila

- Lara in Mitja -

 

NAJLEPŠA HVALA ŠE

ENKRAT ZA

RES ČUDOVITO SODELOVANJE,

SUPER EKIPA STE!

ČE BI ZOPET IZBIRALA, BI ŠE ENKRAT IZBRALA PRAV VAS!

- Barbara in Marko -

VESELA SVA, DA STE NAJU

PREPRIČALI TUDI ZA VIDEO.

SPLOH NE ŠTEJEVA VEČ, KOLIKOKRAT SVA GA ŽE POGLEDALA IN PODOŽIVELA NAJIN DAN.

- Katarina in Ivan -

 

HVALA, KER STE USTVARJALI Z NAMA IN ZABELEŽILI

NAJIN DAN S ČUDOVITIM POSNETKOM IN FOTOGRAFIJAMI.

PRAV VESELA SEM, KER SEM VAS SLUČAJNO 2 TEDNA PRED POROKO ZASLEDILA NA INSTAGRAMU IN SEM OD VAS DOBILA TOČNO TO, KAR SEM ŽELELA.

-  Ana in Klemen -

 

ZA VAS SVA SE ODLOČILA RAVNO ZATO, KER PONUJATE VSE V ENEM.

PRIHRANILI STE NAMA OGROMNO ČASA IN SVOJE DELO ODDELALI ZELO PROFESIONALNO.

HVALA VAM ZA VSE!

Kontakt
Nina in David-82.jpg

Z NAMI ŽE VEČ KOT

168+

ZADOVOLJNIH PAROV

pošlji povpraševanje

PROČNA GALERJA
bottom of page