IZJAVA O ZASEBNOSTI (v nadaljevanju: Izjava) se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik na spletni strani www.drumlife.si vpisal in so posledično shranjeni v bazi podatkov podjetja Drumlife, produkcija d.o.o.


Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Namen shranjevanja podatkov
Upravitelj strani, Drumlife, produkcija d.o.o. zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici na delavnico ali povpraševanju, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom neposrednega komuniciranja, odgovorov na povpraševanje, telefonskega pogovora v primeru, ko stranka potrebuje odgovor glede ponudbe.
Drumlife, produkcija d.o.o., podatkov brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam.
Dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov
Prijavitelji z izpolnjeno prijavnico in potrditvijo dovoljujejo obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov oseb, ki so jih navedli na prijavnici, za opisani namen.

Posodobitev podatkov ali njihov izbris

V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja, povezana z zasebnostjo podatkov ali želite podatke, ki ste jih vpisali na spletni strani www.drumlife.si, spremeniti, nam pošljete elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi informacijami na naslov info@drumlife.si
Osebne podatke hranimo do preklica oz. do konca izvedene storitve. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

 

Podatki
- Za potrebe poslovanja na www.drumlife.si zbiramo uporabnikove podatke, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu drumlife.si
- Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
- Upravitelj Drumlife, produkcija d.o.o. podatkov o uporabnikih brez njihove posebne privolitve ne bo predal, prodal ali zamenjal z nobeno tretjo osebo.
Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje po
trebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Drumlife, produkcija d.o.o.

Upravitelj spletne strani www.drumlife.si, Drumlife, produkcija d.o.o., V. ulica 15, 1235 Radomlje je zavezan, da bo posredovane osebne podatke svojih uporabnikov obdeloval v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Podjetje Drumlife, produkcija d.o.o. se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranilo in uporabljalo samo za lastne potrebe ter jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretjim osebam.

SPLOŠNI POGOJI
Plačilo udeležbe na delavnici mora biti izvršeno pred začetkom delavnice in sicer na transakcijski račun podjetja katerega naziv in številka računa z obvezno sklicno številko ter valuto dobite na prejetem predračunu.
Prijava postane veljavna (zagotovljeno mesto na tečaju/delavnici) ob prejetju plačila na TR. Vašo prijavo pričakujemo najkasneje 5 (pet) dni pred datumom začetka delavnice oz. najkasneje do zapolnitve prostih mest (oznaka: trenutno ni prostih mest). Odjave sprejemamo do 6 dni pred razpisanim terminom. Za odjave 5-3 dni pred začetkom zadržimo 50% plačane kotizacije. Pri kasnejših odjavah ali neudeležbi, kotizacije ne vračamo in jo zaračunavamo v celoti.
Število mest je omejeno. Pridržujemo si pravico odpovedi izobraževanja najkasneje 2 (dva) dni ali manj (odvisno od vzroka) pred predvidenim začetkom, če se za izobraževanje ne prijavi potrebno število oseb oz. zaradi druge višje sile, o čemer bomo prijavljene pravočasno obvestili po elektronski pošti navedeni ob prijavi na dogodek. Morebitna vplačila se vrnejo vplačnikom na račun s katerega so bila sredstva nakazana oz. vas kontaktiramo, da nam sporočite št. računa kam sredstva prenakazati (z gotovino ne poslujemo). 
Podjetje Drumlife, produkcija d.o.o. se obvezuje, da se bodo posredovani osebni podatki obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Splošni pogoji veljajo do spremembe, spremenjeni pogoji pa ne veljajo za že prejete prijave/naročila.